#lightroom

Found 13.8M results with "lightroom" hashtag.

, 👉 SWIPE FOR AFTER & BEFORE  Hasil edit nya bagus banget kan? Yang mau feeds nya jadi rapi &

👉 SWIPE FOR AFTER & BEFORE Hasil edit nya bagus banget kan? Yang mau feeds nya jadi rapi & keren kyk selebgram bisa nih cobain pake preset lightroom yang keren abiss ini!! 😍 dijamin presetnya bagus-bagus. . Kelebihanya pakai preset lightroom apa sih?⁣ ✨ Mudah digunakan⁣ ✨ Bisa dipakai di beberapa hp, jadi ganti hp juga gak masalah⁣ ✨Tone warna kekinian (bagus banget) kaya Selebgram ✨Feeds IG makin rapi dan kece ✨ Respon Cepat ✨ Preset” premium pilihan ✨Tidak ada expired date, bisa dipakai selamanya ✨Bisa untuk Android dan iOS. . FIX ORDER? 📲WA : 085775549306/DM . #preset #lightroom #vscocam #photography #lightroompresets #vsco #presetlightroom #jualpreset #alightmotionpreset #vspresets #presetcc #alightmotionpresets #authenticlovepresets #anajohnsonpreset #jbpresets #lmbpresets #mfpresets #presetmurah #presetshop #dirtybootspresets #lightroom_tone #lightroomindo_ #lightroomedit #lightroom5 #lightroomcc #presetpremium #presetlightroommurah #presetmurah

  • 0
  • 0
  • 5 seconds ago
,  #lightroom 👉 (.) nhận ct Lightroom 👉 Follow @congthucmau.preset  Lê Thu Thảo

#lightroom 👉 (.) nhận ct Lightroom 👉 Follow @congthucmaupreset Lê Thu Thảo

  • 0
  • 0
  • 13 seconds ago
, Один из главных основателей и автор песен группы EMBER

Один из главных основателей и автор песен группы EMBER #LTD #guitar #guitarist #photo #light #lightroom #concert

  • 0
  • 0
  • 19 seconds ago
, . 빛이 등에 내려와 기대는시간✨ 다들 맛점하세요오🙌🏻 . . . . . .

. 빛이 등에 내려와 기대는시간✨ 다들 맛점하세요오🙌🏻 . . . . . . #서울숲 #감성사진 #엽서제작 #필름 #출사 #소통 #색감 #보정 #vsco #lightroom #가을사진 #캐논 #canonimagestorming #koreanphotographer

  • 0
  • 0
  • 26 seconds ago
, 👉 SWIPE FOR AFTER & BEFORE  Hasil edit nya bagus banget kan? Yang mau feeds nya jadi rapi &

👉 SWIPE FOR AFTER & BEFORE Hasil edit nya bagus banget kan? Yang mau feeds nya jadi rapi & keren kyk selebgram bisa nih cobain pake preset lightroom yang keren abiss ini!! 😍 dijamin presetnya bagus-bagus. . Kelebihanya pakai preset lightroom apa sih?⁣ ✨ Mudah digunakan⁣ ✨ Bisa dipakai di beberapa hp, jadi ganti hp juga gak masalah⁣ ✨Tone warna kekinian (bagus banget) kaya Selebgram ✨Feeds IG makin rapi dan kece ✨ Respon Cepat ✨ Preset” premium pilihan ✨Tidak ada expired date, bisa dipakai selamanya ✨Bisa untuk Android dan iOS. . FIX ORDER? 📲WA : 085775549306/DM . #preset #lightroom #vscocam #photography #lightroompresets #vsco #presetlightroom #jualpreset #alightmotionpreset #vspresets #presetcc #alightmotionpresets #authenticlovepresets #anajohnsonpreset #jbpresets #lmbpresets #mfpresets #presetmurah #presetshop #dirtybootspresets #lightroom_tone #lightroomindo_ #lightroomedit #lightroom5 #lightroomcc #presetpremium #presetlightroommurah #presetmurah

  • 0
  • 0
  • 50 seconds ago
, Follow 🌟 @pigxyapp 🌟 for daily photography inspirations . Killer compositions 🌖. Visuals

Follow 🌟 @pigxyapp 🌟 for daily photography inspirations . Killer compositions 🌖. Visuals by ✨ @drincool ✨. Checkout the gallery for some amazing street photography 🚋 content and show some IG love ❤️. . #streetphotography #nightsky #moonphotography #lunarphotography #moonphotos #nightskyphotography #compositions #photographyinspirations #photographytips #photoshop #lightroom #photoangles #pigxy #pigxyapp #creativephotography #skyphotography #visualangles #canonphotography

  • 5
  • 0
  • 58 seconds ago
, 𝓗𝓪𝓻𝓪𝓹𝓪𝓷 . . #creativemultiplepost  #madewithstories  #withgalaxy  #lightroom

𝓗𝓪𝓻𝓪𝓹𝓪𝓷 . . #creativemultiplepost #madewithstories #withgalaxy #lightroom

  • 0
  • 0
  • 1 minute ago
, Скоро будет достаточно новых 'Историй'🙃 из@stories_photostudio

Скоро будет достаточно новых 'Историй'🙃 из@stories_photostudio ФОТОГРАФ I ЕВДОКИМОВ РОМАН I YOUPHOTOYARSK I КРАСНОЯРСК I Найду время для каждого человека, помогу с позированием и выбором локации/фото студии и образа. Лёгкое общение и приятное времяпровождение гарантирую. УСЛУГИ *Фотосессии: - индивидуальные - групповые - семейные - детские - репортаж - lovestory - спортивные - свадебные - деловые - тематические *Цветокоррекция *Ретуш ПРЕИМУЩЕСТВА *Демократичные цены *Индивидуальный подход *Экспресс-обработка фото *Профессиональное оборудование Не жди ❄️ пиши в директ, звони по телефону: 8(923)2838233 (Viber/what's up), больше фото в группе ВК👇: https://vk.com/club177585000 . . . . . . . . . . #photographer_krsk #фотографкарсноярск #фотокрасноярск #красноярск #redyarsk #24rus #krasnoyarsk #canon #canon6dmarkii #6dm2 #6dmark2 #50мм #50mm #ican #осень #бабьелето #autumn #когдатебевкайф #собирайэмоции #iloveyouasia #evroman24портфолио #фотоместокрасноярск #instagram #lightroom #историикрасноярск #фотостудияистории #stories_photostudio #студийнаясъемка

  • 0
  • 0
  • 1 minute ago
, Возвращение блудной Аленки ⠀ Ребята, я вернулась! Я

Возвращение блудной Аленки ⠀ Ребята, я вернулась! Я готова как феникс восстать из пепла и начать все заново. С того самого места откуда и начинала в прошлый раз. Недавно я была на «Synergy Global Forum» в Санкт-Петербурге и один из бизнес-спикеров Thaddaeus Koroma сказал: «Если у вас что-то не получается вернитесь к началу, если вы чувствуете что-то пошло не так, возвращайтесь туда, откуда пришли» ⠀ Хабиб Нурмагомедов на этом же форуме сказал: «Даже если у вас сто раз не получилось, все равно! Упал, отжался и начал заново!» ⠀ В эту секунду я поняла, что все чему учат нас многие вебинары, форумы, спикеры заложено в нас глубоко внутри на интуитивном уровне, нужно просто чувствовать себя и понимать свои желания. На тот момент, когда я была на форуме, я уже давно для себя решила, что хочу вернуться в Уфу. Не потому что это были плохие годы путешествия, нет, потому что мне хочется чего то ещё и путешествий мне становится мало, да, как бы глупо не звучало, я теряю себя, свои желания, основные цели. Мне стало скучно. Я потеряла к ним интерес. И когда все окружающие меня люди сейчас спрашивают: «Алена, ты сошла с ума?

  • 2
  • 0
  • 1 minute ago
, 👉 SWIPE FOR AFTER & BEFORE  Hasil edit nya bagus banget kan? Yang mau feeds nya jadi rapi &

👉 SWIPE FOR AFTER & BEFORE Hasil edit nya bagus banget kan? Yang mau feeds nya jadi rapi & keren kyk selebgram bisa nih cobain pake preset lightroom yang keren abiss ini!! 😍 dijamin presetnya bagus-bagus. . Kelebihanya pakai preset lightroom apa sih?⁣ ✨ Mudah digunakan⁣ ✨ Bisa dipakai di beberapa hp, jadi ganti hp juga gak masalah⁣ ✨Tone warna kekinian (bagus banget) kaya Selebgram ✨Feeds IG makin rapi dan kece ✨ Respon Cepat ✨ Preset” premium pilihan ✨Tidak ada expired date, bisa dipakai selamanya ✨Bisa untuk Android dan iOS. . FIX ORDER? 📲WA : 085775549306/DM . #preset #lightroom #vscocam #photography #lightroompresets #vsco #presetlightroom #jualpreset #alightmotionpreset #vspresets #presetcc #alightmotionpresets #authenticlovepresets #anajohnsonpreset #jbpresets #lmbpresets #mfpresets #presetmurah #presetshop #dirtybootspresets #lightroom_tone #lightroomindo_ #lightroomedit #lightroom5 #lightroomcc #presetpremium #presetlightroommurah #presetmurah

  • 0
  • 0
  • 1 minute ago
, Esto pude obtener en #lightroom 😁

Esto pude obtener en #lightroom 😁

  • 0
  • 0
  • 2 minutes ago
, 🌸 maybe a lil’ pink?

🌸 maybe a lil’ pink?

  • 0
  • 1
  • 2 minutes ago
, Somos una pequeña parte de este gran universo infinito, donde creemos que podemos sobre pasar a

Somos una pequeña parte de este gran universo infinito, donde creemos que podemos sobre pasar a las demás personas, por sólo tener ese maldito EGO. pero, del polvo venimos y hacía el polvo vamos! NO DEJEN QUE LA ARROGANCIA INVADAN NUESTRA VIDA. 🌍🌍🌍 . . . #55m #promotersearch #vsco #lightroom #preset #yeyophotos #photography #artist #slow #marcosalberca #music #chill #naturaleza_arg #naturaleza #edit #smile #house #life #relax #time #cafe #sol #vintage #love #likeforlike #followme #instalike #followforfollow #sunset

  • 3
  • 0
  • 2 minutes ago
, 👉 SWIPE FOR AFTER & BEFORE  Hasil edit nya bagus banget kan? Yang mau feeds nya jadi rapi &

👉 SWIPE FOR AFTER & BEFORE Hasil edit nya bagus banget kan? Yang mau feeds nya jadi rapi & keren kyk selebgram bisa nih cobain pake preset lightroom yang keren abiss ini!! 😍 dijamin presetnya bagus-bagus. . Kelebihanya pakai preset lightroom apa sih?⁣ ✨ Mudah digunakan⁣ ✨ Bisa dipakai di beberapa hp, jadi ganti hp juga gak masalah⁣ ✨Tone warna kekinian (bagus banget) kaya Selebgram ✨Feeds IG makin rapi dan kece ✨ Respon Cepat ✨ Preset” premium pilihan ✨Tidak ada expired date, bisa dipakai selamanya ✨Bisa untuk Android dan iOS. . FIX ORDER? 📲WA : 085775549306/DM . #preset #lightroom #vscocam #photography #lightroompresets #vsco #presetlightroom #jualpreset #alightmotionpreset #vspresets #presetcc #alightmotionpresets #authenticlovepresets #anajohnsonpreset #jbpresets #lmbpresets #mfpresets #presetmurah #presetshop #dirtybootspresets #lightroom_tone #lightroomindo_ #lightroomedit #lightroom5 #lightroomcc #presetpremium #presetlightroommurah #presetmurah

  • 1
  • 0
  • 2 minutes ago
, 1 | Fall 19 #photography #dslr #lightroom

1 | Fall 19 #photography #dslr #lightroom

  • 2
  • 0
  • 2 minutes ago
, Enjoy the sunset🌅 #phonephotography #benphotos #lightroom #lensdistortions

Enjoy the sunset🌅 #phonephotography #benphotos #lightroom #lensdistortions

  • 0
  • 0
  • 2 minutes ago
, 🔥🌪

🔥🌪

  • 3
  • 1
  • 2 minutes ago
, Selamat siang #lightroom  #fotografi  #xiaomi  #photoshop

Selamat siang #lightroom #fotografi #xiaomi #photoshop

  • 1
  • 0
  • 2 minutes ago
, . 

.  ロトスの次は、末富さんがご近所さんなので一度伺ってみたくて。  行ってはみたものの…あんまり生菓子は置いてないのねぇ!?😳 味生 完さんがいつも色とりどりなの取り寄せてめしあがってらっしゃるので、練り切りがずらり並んでるのかと勝手にww😂  おまんじゅうとかは残ってたけど、イートインスペースも無いしなぁ。 という事で見学だけしました。  -  お次はこちらへ🤗  【KYOTO VENETO 京都ヴェネト】@四条烏丸  小道を進むと、趣ある一角が。 京都っぽ〜い!😍って感じの。  ヴェネトの四条烏丸店は1年前くらいに出来たかな?結構最近の店舗です。  中は小上がりになっているので、靴を脱いで。 小さいお店ながらカフェスペースがあるから「食べられるんですか?」って聞いたら試食を無料で出してるそう😳✨  しかも、お抹茶までいただいて♡ ほっこり。  ラングドシャクッキーの「グラッ茶」や、ミルフィユの「エスプレッ茶」は、 お土産探すと結構目にしてるんじゃないかなと思います*  -  京都旅。 極度の方向音痴の私はGoogleマップ無しには生活が出来ないのですが(笑)  最近出来た新しいAR機能「ライブビュー」が超絶便利!!😍❤️✨ 使ってますー? 私はもう既にヘビーユーザーだよww  現在地から目的地までの「徒歩経路」を検索するとライブビューボタンが現れるので、 それを起動させてから自分が今いる位置をぐるりと画面に映します。  そうするとGoogleストリートビューのデータベースから位置を割り出してくれて、

  • 3
  • 1
  • 2 minutes ago
, IKHLAS jika bahagia tak kau temukan pada hal yang kau harapkan, mungkin ia akan hadir pada hal yang

IKHLAS jika bahagia tak kau temukan pada hal yang kau harapkan, mungkin ia akan hadir pada hal yang kau ikhlaskan 🌻 . . . #lfl #lfl💛 #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #likeforlikes #likeforfollow #hijabstyle #hijabfashion #ootdhijabindonesia #trenhijabootd #lightroom @pesona_mukomuko @mukomukohits @mukomuko_galeri

  • 11
  • 8
  • 3 minutes ago
, Model boy 😎 #lightroom

Model boy 😎 #lightroom

  • 2
  • 0
  • 3 minutes ago
, Kemarin adalah masa lalu, besok adalah masa depan, tapi hari ini adalah anugerah 🍃  #vscofilter

Kemarin adalah masa lalu, besok adalah masa depan, tapi hari ini adalah anugerah 🍃 #vscofilter #vscofilter #vscofullpack #vscoedit #vscocam #lightroompresets #lightroom #lightroomtutorial #lightroomindonesia #vscoindonesia #vscocam

  • 3
  • 0
  • 3 minutes ago
, 🍃 so much green in my feed now

🍃 so much green in my feed now

  • 1
  • 1
  • 3 minutes ago
, Coakers Walk is a beautiful man-made one-kilometre-long walking plaza built on the mountains in the

Coakers Walk is a beautiful man-made one-kilometre-long walking plaza built on the mountains in the mesmerizing city of Kodaikanal. The lovely path of Coakers Walk that curves by the edge of the gorgeous mountain have been constructed mainly for visitors to get a glimpse of Paradise on Earth. It is a preferred location for morning and evening walks, and admirers of nature visit the location often to capture the wonderful lush green valleys and the hills of Kodaikanal. The sight is breathtakingly beautiful, and it almost makes one feel like they are walking in the clouds. . . . #mobileclick #mobilephotography #oneplus5t #onepluschennai #shotononeplus5t #photooftheday #indian_photography #india_gram #lightroom #kodai #kodaidiaries #kodaikanal #kodaidairies #kodaikanal😍 #scenery #sceneryphotography #india #indianclickers #indiatourism #kodaikanal_diaries #quotes #indian_photographers #indianclicks #tamilnadu #tamilnadutourism #tamilnaduphotography #india_gram #lightroom

  • 3
  • 0
  • 4 minutes ago
, Hijo / Son

Hijo / Son

  • 3
  • 1
  • 6 minutes ago
, If the humidity doesn’t kill you, the mosquitoes that come with it: will! Don’t forget to pack

If the humidity doesn’t kill you, the mosquitoes that come with it: will! Don’t forget to pack the travel essentials like ice cold water and repellent, it’s a jungle out there 😂🌳🦚🦜 Hong Kong Disneyland Hotel. Lantau Island, Hong Kong. South East Asia. 🇭🇰🏰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hongkongdisneyland #hongkongdisneyresort #tokyodisneyland #honkong #tokyo #hotel #lightroom #travel #club33 #lights #waltdisneyworld #red #tropical #mickeymouse #grandfloridian #instapic #instagood #insta #instagram #instahongkong #tourist #panorama #florida #escape #discover #visiting #disneyland #white #iger #igers

  • 314
  • 8
  • 3 months ago
, The Hong Kong Disneyland Hotel is a cool 30min drive from HK CBD!☀️🌳🦚🦜 Hong Kong

The Hong Kong Disneyland Hotel is a cool 30min drive from HK CBD!☀️🌳🦚🦜 Hong Kong Disneyland Hotel. Lantau Island, Hong Kong. South East Asia. 🇭🇰🏰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hongkongdisneyland #hongkongdisneyresort #tokyodisneyland #honkong #tokyo #hotel #lightroom #travel #club33 #lights #waltdisneyworld #red #tropical #mickeymouse #grandfloridian #instapic #instagood #insta #instagram #instahongkong #tourist #panorama #florida #escape #discover #visiting #disneyland #white #iger #igers

  • 396
  • 16
  • 3 months ago
, Rise & Shine! ☀️🌳🦚🦜 Hong Kong Disneyland Hotel. Lantau Island, Hong Kong. South East

Rise & Shine! ☀️🌳🦚🦜 Hong Kong Disneyland Hotel. Lantau Island, Hong Kong. South East China. 🇭🇰🏰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hongkongdisneyland #hongkongdisneyresort #tokyodisneyland #honkong #tokyo #hotel #lightroom #travel #club33 #lights #waltdisneyworld #sparkle #tropical #mickeymouse #grandfloridian #instapic #instagood #insta #instagram #instahongkong #tourist #panorama #florida #escape #discover #visiting #disneyland #white #iger #igers

  • 442
  • 31
  • 3 months ago