#kualalumpur

Found 12.1M results with "kualalumpur" hashtag.

, So glad i stopped in KL 🏙👌 #solotravel #visitmalaysia #kualalumpur #entrapment

So glad i stopped in KL 🏙👌 #solotravel #visitmalaysia #kualalumpur #entrapment

  • 0
  • 1
  • 2 minutes ago
, ... 😂😂😂 Tuanku 💛Permaisuri sesama wat hal ..maybe Dinda pun dah nmpk Chaim 😂😂😂

... 😂😂😂 Tuanku 💛Permaisuri sesama wat hal ..maybe Dinda pun dah nmpk Chaim 😂😂😂 . 🤣🤣🤣 Capik aduiiiii... Nasib Tak terpusing pipi pau Permaisuri tu ye... . .Lastnight For Capik Pesembahan Semula @teaterpawanaisabella 13hb ~19hb Sept . . #IstanaBudaya #pawanaisabella #theatre #Malaysia #teatermalaysia #teaterpawanaisabella #teater #istanabudaya #kualalumpur @syafiqkylez #syafiqKyle #JannaNick #ermafatima #challofc #ABPBH32 #ABPBH2019 #BeritaHarian #UstadAdam #Nur #Nur2 #filempusaka #filemnur #pawanaisabella #panahancinta #kylezbysyafiqkyle #skyloversfc #sk7team #Luaskankuasamusyafiqkylez . . . Repostby @wina_monbebe tQ . 🤣🤣🤣😂😂😂 raja nk gak prmaisuri pgang pipi dier 🤣🤣😍😍😍 #pawanaisabella #syafiqkyle #jannanick Credit : Thank Liz 😉😉😉 Repost by @ctciksiti_sk tq 😘 . Repost from @misszhefa_sk Tq 🌹

  • 0
  • 0
  • 5 minutes ago
, 'mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? ' . Jangan whatapps kalau sis

'mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? ' . Jangan whatapps kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan 😍 . yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda 😍 admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain ! admin tak cari hat lainnn dah oii! 😘 haa sooooo yang ada masalah wanita tu pinklady bantu hilangkan masalah tu 😍😍 and . yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau 😘 . Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe🙈💕 . jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan PINKLADY BODY PERFECTION ni tau !😘 so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi 😏 sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb !😍 berminat ? whatapps sis 👇🏼 'PL' KE 0176632196 'PL' KE 0176632196 #pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #rayalagi #perlisdarulsunnah #malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sis #sispakaisisshare #sispakaisisjual

  • 0
  • 0
  • 5 minutes ago
, 14 kilos ghaib sejak minum serbuk perisa coklat Appecut 😱 terbukti Appecut banyak membantu

14 kilos ghaib sejak minum serbuk perisa coklat Appecut 😱 terbukti Appecut banyak membantu Sisthur ni dlm menurunkan berat badan. Uolls bila lagi ?? Grab now 📲 www.wasap.me//+60172067368 . . #appecut #appecutmax #appecutfeedback #appecutnerrys #appecutkasipecah #weightloss #kualalumpur #promosi #sabah #ttdi #damansara #penang #johorbahru #kualalumpur #selangor #ttdi #terengganu #negerisembilan #melaka #kedah #bestslimmingproduct #kelantan #igersmalaysia #bangsar #petalingjaya #putrajaya #jomkurus1malaysia

  • 0
  • 0
  • 6 minutes ago
, Assalamualaikum Sahabat tercinta Semoga kita semua berada dalam lindungan kasih sayang Allah SWT..

Assalamualaikum Sahabat tercinta Semoga kita semua berada dalam lindungan kasih sayang Allah SWT.. aamiinn 🥰🥰🥰 #saving6kaliganda #JannahFortunesSavingMoney #studentmalaysia #pelajarmalaysia #kualalumpur #Perak #shahalam #kedah #nakkaya #naksimpan #simpansekarang #menabung #masadepan #duniaberubah

  • 0
  • 0
  • 8 minutes ago
, KENAPA perlu mengambil produk T’NEEQ❓Sebab²nya ada di atas 👆🏻👆🏻Wassup kami

KENAPA perlu mengambil produk T’NEEQ❓Sebab²nya ada di atas 👆🏻👆🏻Wassup kami 0192679628 utk mendapatkan T’neeq dari Dato’ @rizalman71 . Bukan utk kakak² saje tau, abang² pun boleh 🥰🥰 . Kulit sihat, lembut, halus & putih gebu adalah impian semua.. Memilih utk sihat dan cantik itu hak kita 😉❤️🍅 . Dapatkan harga PROMOSI‼️ RM180 Wassup 0192679628 Agent Code: RN0449 Agent Code: RN0449 Agent Code: RN0449 . PROMOSI RM180 utk 16-17 Sept SAHAJA‼️ . #rinetwork #rinetworkmy #tneeq #rizalman #rinetworkbyrizalman #rinetworksquad #putihsihat #putihgebu #supplementputih #nakputih #kulitgebu #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kualalumpur #selangor #malaysia

  • 0
  • 0
  • 9 minutes ago
, . 🌸Kurung Arfa🌸 . 🔆Design meletop yang sweet dan cantik tau! 🔆Material heavy lycra.

. 🌸Kurung Arfa🌸 . 🔆Design meletop yang sweet dan cantik tau! 🔆Material heavy lycra. Berkualiti dan selesa dipakai 🔆Nursing & wudhu friendly (Butang) 🔆leher cekak musang, ada butang untuk nursing 🔆Pinggang kain getah penuh, boleh tarik 4'-5' 🔆Size S, M, L, XL, 2XL, 3XL 🔆Model pakai saiz S . 💲 Harga : RM 109 (penghantaran percuma untuk semenanjung Malaysia, manakala bagi Sabah, Sarawak dan W.P Labuan tambah RM8) . . Tempahan boleh dibuat melalui: 📱WhatsApp/Telegram 017-5457049 📱WhatsApp/Telegram 017-5457049 📱WhatsApp/Telegram 017-5457049 www.wasap.my/60175457049 . Insya-Allah #Mamadak akan membantu anda untuk membuat belian 😊 . NOTIS: Warna produk mungkin berbeza 20~30% dari warna sebenar disebabkan faktor pencahayaan studio dan setting skrin anda. . Blouse/Suit : @blouse.suit_mamadak Kebaya/Dress: @kebaya.dress_mamadak . #perlis #kedah #kelantan #pulaupinang #penang #perak #terengganu #pahang #wilayahperseketuanlabuan #selangor #wilayahpersekutuankualalumpur #melaka #n9 #negerisembilan #johor #melaka #sabah #sarawak #labuan #kualalumpur #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #bajukurungmoden #bajulycra #bajukurungcantik #bajukurunglycra #bajucantik

  • 0
  • 0
  • 11 minutes ago
, Rufqa and syahira 😉💕 #kualalumpur  #malaysia

Rufqa and syahira 😉💕 #kualalumpur #malaysia

  • 142
  • 3
  • 11 minutes ago
, ... 😂😂😂 Tuanku 💛Permaisuri sesama wat hal ..maybe Dinda pun dah nmpk Chaim 😂😂😂

... 😂😂😂 Tuanku 💛Permaisuri sesama wat hal ..maybe Dinda pun dah nmpk Chaim 😂😂😂 . 🤣🤣🤣 Capik aduiiiii... Nasib Tak terpusing pipi pau Permaisuri tu ye... . .Lastnight For Capik Pesembahan Semula @teaterpawanaisabella 13hb ~19hb Sept . . #IstanaBudaya #pawanaisabella #theatre #Malaysia #teatermalaysia #teaterpawanaisabella #teater #istanabudaya #kualalumpur @syafiqkylez #syafiqKyle #JannaNick #ermafatima #challofc #ABPBH32 #ABPBH2019 #BeritaHarian #UstadAdam #Nur #Nur2 #filempusaka #filemnur #pawanaisabella #panahancinta #kylezbysyafiqkyle #skyloversfc #sk7team #Luaskankuasamusyafiqkylez . . . Repostby @wina_monbebe tQ . 🤣🤣🤣😂😂😂 raja nk gak prmaisuri pgang pipi dier 🤣🤣😍😍😍 #pawanaisabella #syafiqkyle #jannanick Credit : Thank Liz 😉😉😉 Repost by @ctciksiti_sk tq 😘

  • 10
  • 0
  • 15 minutes ago
, سقاية بالزليج التقليدي الفاسي المغربي، براعة الصناعة

سقاية بالزليج التقليدي الفاسي المغربي، براعة الصناعة وجمال الفنان.. نسعد بتواصلكم. .. .. #MaisonFakhari #zellige #mosaics #wall #floor #fountain #waterfeature #tiles #handmade #interior #design #designer #architecture #fes #morocco #brunei #uae #dubai #doha #qatar #abudhabi #bahrain #newyork #miami #malaysia #sarawak #kualalumpur #singapore #jakarta #australi

  • 3
  • 0
  • 17 minutes ago
, “Apa Appecut Dah Buat Dekat Saya!” Ini kisah Appecutlovers. Kami rasa rugi gila kalau tak share

“Apa Appecut Dah Buat Dekat Saya!” Ini kisah Appecutlovers. Kami rasa rugi gila kalau tak share cerita pengguna yg dah lost hampir 13 Kg akibat selalu repeat order Appecut . Uolls bila lagi ?? Wasap 📱www.wasap.me//+60172067368 . . #appecut #appecutmax #appecutfeedback #appecutnerrys #appecutkasipecah #weightloss #kualalumpur #promosi #sabah #ttdi #damansara #penang #johorbahru #kualalumpur #selangor #ttdi #terengganu #negerisembilan #melaka #kedah #bestslimmingproduct #kelantan #igersmalaysia #bangsar #petalingjaya #putrajaya #jomkurus1malaysia #artismalaysia #diet #nakkongsi #nakkurus

  • 0
  • 0
  • 17 minutes ago
, Kenapa tunggu esok kalau arini Sis boleh dapat *FREE POSTAGE* atau *FREE COD* 😍😍 Promosi

Kenapa tunggu esok kalau arini Sis boleh dapat *FREE POSTAGE* atau *FREE COD* 😍😍 Promosi sehingga 18/9 je tau uolls. Nak kurus jangan bertangguh 💪 Wasap 📱www.wasap.me//+60172067368 . . #appecut #appecutmax #appecutfeedback #appecutnerrys #appecutkasipecah #weightloss #kualalumpur #promosi #sabah #ttdi #damansara #penang #johorbahru #kualalumpur #selangor #ttdi #terengganu #negerisembilan #melaka #kedah #bestslimmingproduct #kelantan #igersmalaysia #bangsar #petalingjaya #putrajaya #jomkurus1malaysia #nakkurus

  • 0
  • 0
  • 20 minutes ago
, Sepatu Nike AR720 Ultra Import Mirror Original BNIB  Size  40. 41. 42. 43. 44. 45  Order :  WA :

Sepatu Nike AR720 Ultra Import Mirror Original BNIB Size 40. 41. 42. 43. 44. 45 Order : WA : 0811225903 BBM : mcshop80 Bukalapak : mc.shopbdg Tokopedia :mc.shopbdg #sepatubranded #sepatugaya #sepatu #jualansepatu #jualsepatu #kalimantan #batam #medan #pekanbaru #aceh #bali #papua #adidas #kickers #sepatusnakers #sepatucasualmurahshop #malaysia #selangor #kualalumpur #jayapura #sepatukulit #sepatubootscowokmurah #pantofel #sepatukulit #kerudung #kidsfashion

  • 0
  • 0
  • 24 minutes ago
, HOY te recomendamos nuestro KUALA LUMPUR 🇲🇾! . 🕋Sucursal Polonia HOY CERRADO POR

HOY te recomendamos nuestro KUALA LUMPUR 🇲🇾! . 🕋Sucursal Polonia HOY CERRADO POR MANTENIMIENTO! . ⛩Sucursal Rada Tilly ☎️2974526667 Av.Moyano 1509 . . . #kualalumpur #monday #sushi #wok #oriental #variedad #menu #japan #china #food #healthyfood #beer #craftbeer #cerveza #wine #drink #origami #radatilly #comodoro #chubut #patagonia #argentina

  • 4
  • 1
  • 24 minutes ago
, Supreme Vampirella Tee Authentic Made in 🇺🇸 . . Pre-loved Super good condition Good as new

Supreme Vampirella Tee Authentic Made in 🇺🇸 . . Pre-loved Super good condition Good as new __________________________ RM450/nett Size M . . 📲+60-19 404-7630 (A.K) 📲+60-13 914-8611 (SAUFI) 🏍 JB / KL / SELANGOR ONLY . . 👉 @usedstreet #gucci #prada #versace #salvatoreferragamo #bueberry #alexandermcqueen #luisvuitton #fendi #muimui #zara #authentic #burberry #kenzo #bape #supreme #moschino #marceloburlon #bvlgari #dolcegabbana #kualalumpur #malaysia #collection #collector #michaelkors #ralphlauren #hermes #chanel #calvinklein #supremeforsale #supremenyc

  • 1
  • 0
  • 25 minutes ago
, Throwback dinner パッカパ~オガイ・カイダオ @midvalley #mrtuktuk #kualalumpur

Throwback dinner パッカパ~オガイ・カイダオ @midvalley #mrtuktuk #kualalumpur #Malaysia

  • 15
  • 2
  • 25 minutes ago
, 완벽한 보호색 😱 나 찾아봐라 ~ 비둘기 핵많음주의 🕊 #조류공포증환자

완벽한 보호색 😱 나 찾아봐라 ~ 비둘기 핵많음주의 🕊 #조류공포증환자 비추 스팟 ❌ 그래도 알록달록 내감성 #batutemple

  • 3
  • 1
  • 25 minutes ago
, Bertingkat tingkat stok Appecut dekat rumah Sisthur ni. Semuanya gara gara memenuhi permintaan

Bertingkat tingkat stok Appecut dekat rumah Sisthur ni. Semuanya gara gara memenuhi permintaan customer yg mengejut dan tak nak tunggu Abam posmen 🥰 Uolls tak kan tgk je kan. Jom grab now coz kita ade free postage dari 16 - 18/9 📲 www.wasap.me//+60172067368 . . #appecut #appecutmax #appecutfeedback #appecutnerrys #appecutkasipecah #weightloss #kualalumpur #promosi #sabah #ttdi #damansara #penang #johorbahru #kualalumpur #selangor #ttdi #terengganu #negerisembilan #melaka #kedah #bestslimmingproduct #kelantan #igersmalaysia #bangsar #petalingjaya #putrajaya #jomkurus1malaysia

  • 1
  • 0
  • 26 minutes ago
, . #testimonirambospray . Memang Terbaik Arr boss ! Bangun Subuh tu masih boleh ON GAME lagi

. #testimonirambospray . Memang Terbaik Arr boss ! Bangun Subuh tu masih boleh ON GAME lagi 😎😁 . Alhamdulilah itu luahan kegembiraan pengguna  #rambosprayyang sebelum ini tidak percaya dengan keberkesanan RAMBOSPRAY. . Biasalah bak kata orang tua tak kenal maka tak cinta 😘 . Ingin merasa pengalaman & Nikmatnya dapat bertahan LAMA semasa bersama? . Jom cuba rambospray pasti tidak menyesal 😎💪🏻 Confirm repeat order ❗️ . Nak order? Cepat whatsapp : . 📲 60145131929 / klik pada link Whatsapp di bio . 📲 60145131929 / klik pada link Whatsapp di bio . 📲 60145131929 / klik pada link Whatsapp di bio . #titangelstokis #titangelagen #titangelcod #rambospraykajang #kualalumpur #ubatkuat #tahanlama #ubatkuatlelaki #rambospray #rambosprayoriginal #kamamax #gambiremas #ubatgambir #spraytahanlama #y15zr #pussypalsu #awektudung #ubatkuatselamat

  • 0
  • 0
  • 27 minutes ago
, [ CLOUDFOAM | GRED :DS ] 🔲 HARGA : RM 90 SM ; RM 95 SS 🔲 SAIZ : 36 - 40 EURO 🔲 WASSAP

[ CLOUDFOAM | GRED :DS ] 🔲 HARGA : RM 90 SM ; RM 95 SS 🔲 SAIZ : 36 - 40 EURO 🔲 WASSAP ADMIN UTK SAIZ AVAILABLE 🔲 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutoutlets . 🔲 CARA² UTK ORDER : 1. SCREENSHOT 2. DM / WHATSAPP 3. PROCEED PAYMENT 4. POSTAGE . 🔲 SIZE CHART : 36 EU : 4.5 UK : 5.5 US : 23.0 CM 37 EU : 5.0 UK : 6.0 US : 23.5 CM 38 EU : 5.5 UK : 6.5 US : 24.0 CM 39 EU : 6.0 UK : 7.0 US : 24.5 CM 40 EU : 6.5 UK : 7.5 US : 25.0 CM 41 EU : 7.0 UK : 8.0 US : 25.5 CM 42 EU : 7.5 UK : 8.5 US : 26.0 CM 43 EU : 8.0 UK : 9.0 US : 26.5 CM 44 EU : 8.5 UK : 9.5 US : 27.0 CM 45 EU : 9.0 UK : 10.0 US : 27.5 CM #padu #uptown #terengganu #trw #kelantan #politeknik #kualalumpur #johor #sehatisejiwa #ekor #sarawak #bosskita #bossku #meletop #uniten #ukm #utm #kasutlelaki #maluapabossku #kasut #ganukite #batuburok #jambatanangkat #unikl #utem #usim #upmfresh #um07 #ultrasmalaya

  • 0
  • 0
  • 28 minutes ago
, Ещё немного о Малайзии: на этот раз контрасты новой

Ещё немного о Малайзии: на этот раз контрасты новой страны были довольно интересны, полны загадочных и непредсказуемых сюжетов😳 Расскажу почему 😌 : представляя продвинутую такую Азию, я не могла подумать, что на каждом шагу буду встречать индусов, которые бьют в грудь и говорят : «Мы малайцы»🤷🏼‍♀️ •••Мало того, что съем самую вкусную шаурму 💁🏼‍♀️в кафе палестинцев так ещё запью это все айраном точь в точь как в Турции😛 ( почему такая радость, да потому как в Азии с кисломолочкой ну никак, а тут такое счастье )) •Да и своя кухня у них превосходная с множеством восточных специй! Что тут говорить замес у них ещё тот!!!! Мусульмане, буддисты, христиане, живут такие все вместе и вот поверьте☝🏿 никому дела не было до моих коротких шорт, которые я всё-таки переодела соблюдая уважение!🙌🏻 ••Больше всего радость и удивление были от того, что даже в самой захудалой деревне, в которой у нас была остановка, каждый дед , короче все! Все! Знают английский. Кааарл👍🏼это так облегчает жизнь на момент поездки! Как мы знаем без англичан на этих территориях не обошлось! 💩 •Кстати,

  • 11
  • 3
  • 28 minutes ago
, Kenapa tunggu esok kalau arini Sis boleh dapat *FREE POSTAGE* atau *FREE COD* 😍😍 Promosi

Kenapa tunggu esok kalau arini Sis boleh dapat *FREE POSTAGE* atau *FREE COD* 😍😍 Promosi sehingga 18/9 je tau uolls. Nak kurus jangan bertangguh 💪 Wasap 📱www.wasap.me//+60172067368 . . #appecut #appecutmax #appecutfeedback #appecutnerrys #appecutkasipecah #weightloss #kualalumpur #promosi #sabah #ttdi #damansara #penang #johorbahru #kualalumpur #selangor #ttdi #terengganu #negerisembilan #melaka #kedah #bestslimmingproduct #kelantan #igersmalaysia #bangsar #petalingjaya #putrajaya #jomkurus1malaysia

  • 0
  • 0
  • 29 minutes ago
, Customer yg paling happy di atas muka bumi bila loss 20 kg dgn Appecut ❤ ada orang eat clean,

Customer yg paling happy di atas muka bumi bila loss 20 kg dgn Appecut ❤ ada orang eat clean, diet teruk sekilo nak turun pun payah. Inikan pulak 20 kg selepas minum 7 kotak. Segalanya mudah dengan Appecut !! Grab now 📲 www.wasap.me//+60172067368 . . #appecut #appecutmax #appecutfeedback #appecutnerrys #appecutkasipecah #weightloss #kualalumpur #promosi #sabah #ttdi #damansara #penang #johorbahru #kualalumpur #selangor #ttdi #terengganu #negerisembilan #melaka #kedah #bestslimmingproduct #kelantan #igersmalaysia #bangsar #petalingjaya #putrajaya #jomkurus1malaysia

  • 2
  • 0
  • 35 minutes ago
, 🌳 🍁 In the center of Kuala Lumpur, hidden from the busy streets are multiple hanging bridges

🌳 🍁 In the center of Kuala Lumpur, hidden from the busy streets are multiple hanging bridges which create a walking route through the Forest. The relatively short and fun eco-walk is a great thing to do in Kuala Lumpur and free to enter. 🌳 🌉 🍁

  • 19
  • 2
  • 1 day ago
, 🤗😍 In the center of Kuala Lumpur, hidden from the busy streets are multiple hanging bridges

🤗😍 In the center of Kuala Lumpur, hidden from the busy streets are multiple hanging bridges which create a walking route through the Forest. The relatively short and fun eco-walk is a great thing to do in Kuala Lumpur and free to enter. 😍🤗

  • 17
  • 1
  • 1 day ago
, 🌳 🍁 In the center of Kuala Lumpur, hidden from the busy streets are multiple hanging bridges

🌳 🍁 In the center of Kuala Lumpur, hidden from the busy streets are multiple hanging bridges which create a walking route through the Forest. The relatively short and fun eco-walk is a great thing to do in Kuala Lumpur and free to enter. 🌳 🌉 🍁

  • 15
  • 1
  • 1 day ago
, 𝑰'𝒎 𝒐𝒏 𝒂 𝒔𝒆𝒂𝒇𝒐𝒐𝒅 𝒅𝒊𝒆𝒕. 𝑰 𝒔𝒆𝒆

𝑰'𝒎 𝒐𝒏 𝒂 𝒔𝒆𝒂𝒇𝒐𝒐𝒅 𝒅𝒊𝒆𝒕. 𝑰 𝒔𝒆𝒆 𝒇𝒐𝒐𝒅, 𝑰 𝒆𝒂𝒕 𝒊𝒕. 😂❤

  • 72
  • 14
  • 5 days ago
, Reunited 🌃❤

Reunited 🌃❤

  • 76
  • 5
  • 12 days ago
, 🏮𝑻𝒓𝒂𝒗𝒆𝒍 𝒊𝒔 𝒏𝒐𝒕 𝒂 𝒓𝒆𝒘𝒂𝒓𝒅 𝒇𝒐𝒓

🏮𝑻𝒓𝒂𝒗𝒆𝒍 𝒊𝒔 𝒏𝒐𝒕 𝒂 𝒓𝒆𝒘𝒂𝒓𝒅 𝒇𝒐𝒓 𝒘𝒐𝒓𝒌𝒊𝒏𝒈, 𝒊𝒕'𝒔 𝒆𝒅𝒖𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 𝒇𝒐𝒓 𝒍𝒊𝒗𝒊𝒏𝒈.

  • 66
  • 6
  • 12 days ago
, Been a year since I visited Kuala Lumpur with my Mom and Sister, and it's already more than half a

Been a year since I visited Kuala Lumpur with my Mom and Sister, and it's already more than half a year since I've moved to the US, man time flies so fast. . . . . . #malaysia #kualalumpur #happy #travel #adventure #vacation #love #family #photography #instagood #ig_fotografdiyari #caves #color #gold #batucaves #limestone #amateurphotography #memories #instagram #southeastasia #asia #hindu #statue #instatravel #tour #travelphotography #hill #hot #indian #mom

  • 194
  • 4
  • 1 month ago
, Think Positive! If it rains during your vacation, at least there are no photobombers, plus the

Think Positive! If it rains during your vacation, at least there are no photobombers, plus the clouds add great effect. Guess you can say--Every cloud has its silver lining. #malaysia #kualalumpur #happy #travel #adventure #vacation #love #family #photography #instagood #ig_fotografdiyari #night #clouds #color #nightphotography #petronastowers #building #amateurphotography #memories #instagram #southeastasia #asia #silver #positivethinking #positivevibes #optimistic #travelphotography #city #lights #me

  • 1.301
  • 71
  • 11 months ago